Najpiercing.sk prechádza na značku Atreya

Najpiercing.sk prechádza na značku Atreya. Na aké zmeny sa môžete tešiť?

Príbeh nášho rebrandingu sa začal v roku 2020. V našich hlavách sa zrodil plán, ako posunúť našu značku do novej éry. Zmeniť vnímanie piercingu v Slovenskej republike a ponúkať tie najkvalitnejšie kúsky a služby.

Jedným z našich hlavných cieľov je zmeniť vnímanie piercingu na slovenskom trhu. Piercing už nie je len punkovým alebo rockovým doplnkom z 80. a 90. rokov. V západnom svete sa stal módnym doplnkom. Napríklad v USA sa pohľad na piercing už dávno zmenil. Chceme túto zmenu priniesť k nám.

Ako?

● Podľa kvality materiálov (zlato, titán,...),
● originálne návrhy,
● svetové značky (Junipurr, BUDDHA JEWELRY,...),
● nový sortiment šperkov,
prelomenie mýtov o piercingu.

"Piercing je luxusný šperk, ktorý dokáže podporiť krásu a jedinečnosť," hovorí Klára Konečná, zakladateľka značky.

NajPiercing.sk

NajPiercing.sk

Ukážte svoju jedinečnosť - banner s grafikou a claimom

Vaše želania a túžby sme vložili do našej "novej" značky a spojili ich s našimi snami. Tak sa zrodil Atréja. Našou víziou je podporiť vašu krásu jedinečnými šperkami.

Chceme, aby ste si z nášho e-shopu a predajní odniesli tie najlepšie zážitky zo sveta piercingových šperkov a doplnkov. A potom si každý deň pripomínať svoju jedinečnosť.

Výberu nových originálnych kusov z najlepších materiálov venujeme maximálnu pozornosť.

Ukážka vizuálnej identity - niekoľko makiet

Naša nová vizuálna identita odráža všetko, čo máte radi. Éterické pastely odkazujú na vnútornú krásu a jedinečnosť. Tieto vlastnosti spájajú našich zákazníkov a členov tímu.

Sme veľmi šťastní, že sa náš sen stal skutočnosťou. Za rebranding ďakujeme Jakubovi Kantorovi a jeho brandingovému štúdiu Kantor Studio. Zmeny si všimnete v každom detaile pri nakupovaní v našom e-shope, v našich predajniach a v štúdiu. Dúfame, že sa vám budú páčiť.

Už počas jesene nájdete v našich predajniach a v e-shope mnoho nových produktov. Rozžiaria vám oči pod vianočným stromčekom?

Tešíme sa na vašu návštevu.

S láskou a starostlivosťou,
celý tím Atreya