DOKONALÝ PÁR: TUNELY A NÁUŠNICE SPOLOČNE VYZERAJÚ BOŽSKY, PRESVEDČTE SA!

Tak ako módne a kozmetické odvetvie stále prichádza s novinkami a horúcimi trendmi, ani piercing nezostáva pozadu. Čo nesmie uniknúť vašej pozornosti sú úžasné a dokonale nevšedné, elegantné náušnice do tunelov. Stanú sa vašou novou závislosťou? To zistíte v tomto článku s galériou plnou inšpirácie!

 

 

 

NEVZDÁVAJTE SA KVÔLI TUNELU VÝRAZNÝCH NÁUŠNÍC

Podobne ako  v prípade tetovania, aj o piercingu sa hovorí, že je návykový. Akonáhle vám raz ozdobí kožu, už ho nebudete chcieť dať preč - práve naopak, často sa rozhodnete pridať nejaký ďalší do zbierky. Na rozdiel od tetovania je však možné šperky v uchu, nose, jazyku, pupku alebo aj kdekoľvek inde na tele z času na čas meniť. A to neplatí len pre nosovky , krúžky a labrety , ale aj pre plugy a tunely.

Lenže čo robiť, keď ste si milimeter po milimetri roztiahli ucho do požadovanej šírky, ozdobili ho cool tunelom a teraz sa clivotou pozeráte po trblietavých a výrazných náušniciach? Veď by sa vám tak hodili napríklad na spoločenskú udalosť alebo k novému kúsku oblečenia. Nie ste prvý ani posledný, kto sa s týmto stretol a našťastie sa ich vzdávať nemusíte! Siahnite po úžasných náušniciach do tunelov značky Wildcat , ktoré si vás získajú svojím vzhľadom.

 

 

 

PRVÝ TUNEL, PÁN PRSTEŇOV A MAČKA DIVÁ

Ak sa o piercing už chvíľu zaujímate, je veľmi pravdepodobné, že ste sa so značkou Wildcat a jej šperkami stretli.

Firma bola založená už v roku 1989 v Anglicku, keď ešte piercing alebo tetovanie nebolo ani zďaleka toľko prijímané spoločnosťou, ako je tomu dnes. To zakladateľa však neodradilo, zameral sa na kvalitu a inovatívny prístup k piercingu a o rok neskôr, v roku 1990, boli podľa svojich slov prvý, kto predstavil svetu moderné tunely do uší tak, ako ich poznáme teraz.

Záujem o ne bol obrovský a značka rýchlo získavala na popularite. O osem rokov neskôr bola výroba piercingu presunutá do Nemecka, čo vďaka technologickým vymoženostiam umožnilo značke prinášať na trh šperky v skutočne špičkovej kvalite. 

Wildcat vyrába svoje šperky primárne z vysoko kvalitnej chirurgickej ocele a titánu . Je držiteľom certifikátu ISO 9001, a tak v ich šperkoch nenájdete stopy niklu ani iných škodlivých kovov - teda kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

 

 

 

Zaujímavosť pre milovníkov žánru fantasy:

Značka Wildcat sa na svojom oficiálnom webe navyše chváli, že s prelomom nového tisícročia sa stali oficiálnymi výrobcami šperkov pre film Pán prsteňov, vrátane slávneho Prsteňa moci. Či tomu naozaj tak bolo, sa nám dohľadať nepodarilo, ale veríme, že aj napriek tomu sa stanú šperky Wildcat vašim novým "milášikom". 

A možno vám vŕta hlavou, prečo práve názov "Wildcat"? Žeby preto, že z vás urobí nosenie piercingu divokú šelmu? Kdeže, snáď ibaže by ste sami chceli. Jeden zo zakladateľov značky k názvu prišiel pomerne náhodou, keď v televízii sledovať dokument o mačkách divokých. Ten ho nadchol a zapáčil sa mu natoľko, až sa druh šelmy rozhodol použiť aj v názve značky.  

 

 

 

KOMU WILDCAT PRISTANE?

Ak sa vám páčia veľké zdobené kruhy, ale tunely nemáte, potom nevešajte hlavu. Náušnice prevlieknete aj cez klasickú dierku v uchu. V kombinácii s tunelmi, samozrejme, dokážu urobiť tú správnu parádu a vynímať sa budú, či už ich budete chcieť vytiahnuť na fotenie, špeciálne akcie a udalosti, do školy, na rande alebo si ich vezmete len tak "na doma".

Aj napriek svojím výrazným rozmerom nepôsobia náušnice Wildcat nijako ťažkopádne alebo nevhodne. Za to ďakujú nielen premyslenému a netradičnému dizajnu, ale aj príjemným farbám. V e-shope nájdete štyri najčastejšie farebné varianty - zlaté, Rosegold, strieborné a čierne. Ak vás láka "vybočiť z rady", môžete náušnice navyše kombinovať a na každom uchu mať inú. Zvoľte si tie, ktoré majú rovnaký tvar, farbu i veľkosť ale iný dizajn, napríklad oceľové kruhové náušnice Black Cathedral ak nim podobné Gothic Cathedral budú vyzerať úžasne.

Experimentujte, skúšajte, striedajte - je to na vás. Jediná istota je, že vždy budete vyzerať neodolateľne. O tom sa už ale musíte presvedčiť sami, tak na čo čakáte? 


tlacitko

 

 

 

 

 
zdroje:

https://www.wildcat.eu

https://www.facebook.com/wildcatofficial