Premyslený bodyart: 4 nápady, ako skombinovať piercing s tetovaním

Kto z vás má okrem piercingu aj nejaké to tetovanie? A koľko z vás je do tetovanie úplný blázon? Tušíme, že pár imaginárnych rukou sa určite zdvihlo. Poďme sa pozrieť, ako tieto dva koníčky spojiť. Dali sme totiž dohromady pár tipov, ako s pomocou piercingov dotiahnuť tetovania k dokonalosti. Ste zvedaví? Tak čítajte ďalej!

Existuje nekonečné množstvo možností, ako si ozdobiť telo tetovaním s detailmi, ktoré vytvoríte pomocou piercingu. A to vďaka moderným postupom v aplikácii piercingu a predovšetkým - vďaka microdermalu. Ten sa dá na rozdiel od všetkých ostatných druhov piercingov umiestniť takmer kdekoľvek na tele. Microdermal sa aplikuje tak, že piercer vyjme časť kože, pod ňu vsunie spodnú časť piercingu a jeho hlavičku umiestni do vzniknutého jamky. Tak s kožou skvele splynie. Ako sa to dá využiť?

Použi microdermal so zirkónom a dodaj štýl svojmu vytetovanému zvieraciemu parťákovi. Vďaka rôznofarebným kryštálom bude piercing vyzerať skvele aj na farebnom tetovanie! Stačí si len vybrať vhodný odtieň kryštálu zo širokej ponuky.

kolaz_1

Obľúbeným trendom je použitie microdermalu v spojení s rôznymi ornamentami pripomínajúce prírodu alebo s kvetinovými vzormi. Nemusíš piercing umiestniť hneď do stredu kytky, ako je to na obrázkoch, ktoré sme našli na Pinterestu. Nič proti ničomu, ale buďme úprimní, je to trochu prvoplánové, nemyslíš? Môžeš sa so svojím tatérom už pri konzultácii tetovanie dohovoriť, že vymyslíte vzor, ktorý sa bude s piercingom dopĺňať. Premyslený bodyart je ten najlepší!

kolaz_2

Skutočnou kôstkou nám ale príde piercing v etno motívoch a mandalách. Tam pôsobí úplne magicky a trblietavé detaily zirkónu mu dodávajú to pravé kúzlo. A navyše je to dosť sexi! Rovnako tak dobre bude ornament fungovať aj s microdermalem v tvare pologule. Ideálne potom v čiernom odtieni.

kolaz_3

Ak nie ste zrovna nadšení z predstavy aplikácie microdermalu, čo využiť piercing v uchu? Jemne a decentne môže pôsobiť maličký kvietok, ktorý doplníš o drobný kamienok uprostred. Keď ťa piercing po rokoch omrzí, tetovanie bude dávať zmysel aj samo o sebe.

kolaz_4

Veríme, že inšpirácia sme vám dnes dodali naozaj dosť. Pri našom surfovanie po internete sme natrafili na menej či viac podarenej kombinácie, ale príde nám, že on-line je toho stále nejako málo. Pokiaľ máš aj ty nejaký vydarený piercing zakomponovaný do kérky, určite nám ho neváhaj vyfotiť! Radi ho zverejníme na našom Facebooku.