Falošný piercing - zistite, ako vám pristane, skôr než pôjdete do salónu!

Už dlho chcete piercing, ale neviete, či bude vyzerať dobre? Alebo vaše zamestnania či záujmové aktivity nie sú týmto ozdobám príliš naklonené, a túžite si ich teda dopriať aspoň príležitostne? Našťastie je tu fake piercing, vďaka ktorému môžete ušetriť bolesť, peniaze alebo šéfove nervy. Čítajte ďalej!

Keď je niečo fake, zvyčajne to býva skôr na smiech, sú ale veci a situácie, keď niečo nepravé môže byť naopak užitočné a býva to lepším riešením - dočasne aj trvalo. Presne tým je aj falošný piercing

Piercing na rozdiel od tetovania nezanechá na vašom tele nezvrátiteľnú a nezmazateľnú stopu, keď sa vám nebude páčiť, jednoducho ho vyberiete. Samozrejme – koho by nenaštvalo, že kvôli tomu strpel menšiu či väčšiu bolesť a investoval nezanedbateľnú čiastku, aby vzápätí zistil, že toto proste nie je ono. Reč však nemusí byť len o klasickom piercingu. Veľmi často ľudia uvažuj taktiež nad rozťahovákmi a plugmi, či je to skutočne to, čo hľadajú. Prípadne majú obavy, ako ich ucho po rokoch rozťahovania, keď ich to napríklad prestane baviť, bude vyzerať. 

Fake piercing

Existujú typy piercingov, ktoré pristanú viac-menej všetkým. Iné už sú špecifickejšie a pre to, aby vyzerali esteticky, je nutné na to mať skrátka tú "správnu" tvár alebo jej časť. Typickým príkladom je septum. Najskôr to bola hlavne doména pánov, v posledných rokoch ste si ale určite všimli, že tento druh šperku čoraz častejšie nosia tiež mladé dámy naprieč hudobnými a inými štýlmi. Dalo by sa tak povedať, že to už nejakú dobu nie je nič neobvyklé, napriek tomu si trúfame tvrdiť, že to nie je úplne pre každého a je lepšie si to vopred skúsiť práve s fake piercingom.

„Septum sa mi už dlho páčilo, vídala som ho na slečnách v komunite, kde sa pohybujem. Lenže som bola presvedčená, že ja na to jednoducho nemám nos a budem akurát vyzerať ako byvol. Avšak priatelia mi poradili, aby som si to vyskúšala, "nanečisto", či mi to pristane. Tak som si na skúšku kúpila dva fake septum šperky, nasadila si ich a odrazu som vedela, že toto musím mať naozaj, pretože to , na moje prekvapenie, vypadalo skutočne parádne,“ popisuje jedna zo zákazníčiek.

Falošné plugy

Než si ucho roztiahnete na požadovanú veľkosť, môže to trvať aj niekoľko rokov a výsledok vás nakoniec nemusí úplne uspokojiť. Alebo skrátka idete na festival a chcete vypadať originálne, čo napríklad vo vašom zamestnaní nie je úplne možné, a plugy potrebujete tu a teraz. Žiadny problém! Šroubovacie plugy pôsobia veľmi reálne, sú štýlové a nemusíte kvôli nim trápiť svoje ušká.

TIP: Najmä veľké oceľové fake plugy vyzerajú na uchu naozaj vierohodne!

Falošné rozťahováky

Taký rozťahovák možno vyzerá fajn, ale nenechajte sa zmýliť, roztiahnuť ucho na požadovanú veľkosť tiež trvá veľmi dlho, navyše to môže byť aj bolestivé, zvlášť ak niektorí šialenci na to idú pekne zostra a napchajú to do ucha behom pár dní. Ak sa vám ale páči roztomilá špirálka a toto martýrium okolo si odpustíte, vsaďte na falošné expandery a striedajte rôzne farby a materiály pokojne podľa nálady.

Ak teda váhate nad tým, či do toho ísť, alebo radšej nie, je pre vás fake piercing skvelou možnosťou, ako si rýchlo, lacno a veľmi presne predstaviť seba samého s niečím novým.

A čo vy, pohrávali ste sa najskôr s fake piercingom, alebo ste zamierili rovno do salónu? Ak potrebujete s čímkoľvek poradiť, neváhajte sa na nás obrátiť v súkromnej správe alebo na info@atreya.sk, radi vám pomôžeme.